pedagogjobb.se

Logga

Tuna skola söker resurspedagog i skola och fritidshem

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Tuna skola söker resurspedagog i skola och fritidshem

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Ditt nya jobb

På Tuna skola arbetar fritidshem och skola nära varandra. Större delen av din tjänst är förlagd i skolan och i fritidshemmet med sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta som resurs i skolan och då planera och leda vissa lektioner. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar en röd tråd genom hela elevens skoldag. I Tuna har vi en trevlig miljö med närhet till skog och mark och därför använder vi oss gärna av utomhuspedagogik.

Profil

  • Du som söker har lärarexamen,förskollärarexamen alternativt grundlärarexamen med inriktning mot fritidshem, eller fritidspedagogexamen.

  • Du har förmågan att utveckla och stimulera våra barn utifrån din kompetens och dina specialintressen.

  • Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet, samt goda kunskaper i svenska och matematik

Som person är du kreativ, relationsskapande och har ett professionellt förhållningsätt till alla du möter.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Arbetstider på fritidshemmet är mellan klockan 05.45-18.45. 

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Vikariat, Allmän Visstid.

Sysselsättningsgrad: 50-100 %  (tjänsten kan eventuellt kombineras med en annan tjänst och då ge högre sysselsättningsgrad)
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2021-01-31
Ansök snarast då intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Diala Eliasson

0492-76 91 75

Dela detta jobb

Logga
Tuna skola söker resurspedagog i skola och fritidshem

Vimmerby kommun