pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Tuna skola söker lärare

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Tuna skola söker lärare

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Tuna skola ligger 20 km uanför Vimmerby. Vi är en liten skola med ca 45 elever åk F-6 där skola och  fritidshem arbetar nära varandra. Det innebär att vi är ett litet arbetslag som arbetar nära varandra och stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vi arbetar med att utveckla elevaktiva arbetssätt, kooperativt lärande och vi jobbar aktivt för att ha tillgängliga lärmiljöer. All personal arbetar tillsammans och bidrar med sina erfarenheter och kunskap för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal känner att de lyckas. . Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar en röd tråd genom hela elevens skoldag. I Tuna har vi en trevlig miljö med närhet till skog och mark och därför använder vi oss gärna av utomhuspedagogik

Profil

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi.

Ditt nya jobb

I arbetsuppgifterna ingår att som lärare bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande styrdokument, utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Mentorskap ingår i tjänsten. Vi stödjer varje elevs kunskapsutveckling grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje.  All personal arbetar tillsammans och bidrar med erfarenheter och kunskap för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas. Vi söker dig som Är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa inom årskurserna 1-6. Vi vill att du ska vara flexibel, positiv och driven. Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du är behörig grundskollärare eller har erfarenhet av undervisning. 

Som lärare hos oss på Tuna skola undervisar du eleverna i årskurs 1-6 och i tjänsten ingår även klassföreståndarskap. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga.

Profil

  • Du som söker har lärarexamen med behörighet att undervisa inom år 1-6.
  • Du är väl insatt i skolans läroplan
  • Du har förmågan att utveckla och stimulera våra barn utifrån din kompetens och dina specialintressen.
  • Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet, samt goda kunskaper i svenska och matematik

Som person är du kreativ, relationsskapande och har ett professionellt förhållningsätt till alla du möter.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 80-100 %  (tjänsten kan eventuellt kombineras med en annan tjänst och då ge högre sysselsättningsgrad)
Tillträde: HT- 22 eller tidigare enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-01-30
Ansök snarast då intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Diala Eliasson

0492-76 91 75

Kontaktpersoner

 

 

Dela detta jobb

Logga
Tuna skola söker lärare

Vimmerby kommun