pedagogjobb.se

Uppsala kulturskola

Uppsala kulturskola söker dig som är trumpetpedagog!
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom ditt specialområde på en attraktiv arbetsplats med kreativa pedagoger.

Uppsala kulturskola är den kommunala kulturskolan, med uppdrag att erbjuda kulturskoleverksamhet för barn och ungdomar 6 - 20 år i hela Uppsala kommun. Vi startade som kommunal musikskola 1956 och är sedan 2016 kulturskola med dans, teater, musik, bild & form och El Sistemaverksamhet . Vi har 2 750 elevplatser, ett 70-tal högskoleutbildade pedagoger, stor orkester - och körverksamhet och genrebredd.

Läs mer här (http://www.uppsalakulturskola.se)

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter är undervisning i trumpet, elever 6 - 20 år, enskilt och i grupp. Leda blåsorkester och/eller storband tillsammans med annan pedagog kan ingå. Även övriga instrument inom brasspedagogisk verksamhet kan komma att ingå i tjänsten som biinstrument.

Din bakgrund
Vi söker dig som har brasspedagogisk examen från musikhögskola med trumpet som huvudinriktning, alternativt musikerutbildning med trumpet som huvudinriktning med pedagogisk påbyggnad från musikhögskola. Du har tidigare erfarenhet av undervisning inom brassinstrumentområdet, huvudsakligen trumpet. Vi ser gärna att du har arbetat som brasspedagog med trumpet som huvudinstrument vid musik/kulturskola eller liknande verksamhet och arbetat med orkester/storband och gruppundervisning, t ex brasslek eller liknande. Även erfarenhet av El Sistemaverksamhet är meriterande. Vidare har du goda IT-kunskaper och kunskaper om musikprogramvara. Du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Meriterande är om du har kunskaper i andra språk än svenska.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bo Frick, kulturskolechef, 018-727 20 77

Facklig företrädare: Lärarförbundet Andreas Kreuger, 070 - 488 05 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kulturförvaltningen. Här finns följande åtta avdelningar: förvaltningsstaben, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Reginateatern, Uppsala konstmuseum, Uppsala kulturskola, Offentlig konst och Natur & kulturcentrum. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturområdet och den kommunala kultur- och fritidsverksamheten. Hos oss kan du även jobba med kulturmiljöfrågor, kulturstöd och bidrag till studieförbund och bygdegårdar.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.