pedagogjobb.se

Traineeprogrammet - för ambitiösa nyexaminerade lärare.

Företag Tibble Gymnasium
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Traineeprogrammet - för ambitiösa nyexaminerade lärare.

Att vara trainee på Tibble Gymnasium innebär att du erbjuds en unik möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll. För att din start som lärare ska bli den bästa möjliga och för att förbereda dig för din framtida karriärutveckling i skolan lägger du som trainee 30 procent av din arbetstid på fortsatt kompetensutveckling och undervisar 70 procent.

Tillsammans med dina traineekollegor får du chansen att utveckla en bred kunskap om vår verksamhet och möjliga utvecklingsvägar inom Tibble Stockholms idrottsgymnasium och Täby Friskola, samtidigt som du skapar dig en bra grund att stå på inför framtiden.

Under ditt år som trainee hos oss får du en erfaren förstelärare som mentor. Din mentor hjälper dig tillrätta och är ditt stöd under traineeperioden.

Som trainee får du lära känna samtliga delar av vår verksamhet från förskoleklass till gymnasiet och askultera erfarna medarbetare, ledare och chefer. Du får möjlighet att utbyta erfarenheter och utveckla ditt nätverk. Tillsammans med förstelärare kommer du även att arbeta med skolutveckling i vetenskapliga projekt. Under din traineeperiod kommer du dessutom gå en utbildning i ledarskap.

Vi söker nyexaminerade lärare med starkt engagemang och höga ambitioner till nästa års traineeprogram!

- Du får mer tid till att planera dina lektioner
- Du får en förstelärare som mentor
- Du får gå en ledarskapsutbildning
- Du får driva ett eget skolutvecklingsprojekt
- Du får tid till att vara med på kollegors lektioner och lära av våra bästa lärare

Vi söker lärare med olika ämnesbehörighet och kombinationer.

Tibble Gymnasium är en medelstor skola i Täby med ca 1400 elever. Vi erbjuder EK, EST, IHL, SAM, NA och TE. Vi prioriterar kvalitet och anser att en satsning på lärarna är rätt väg för att nå dit.
Ambitionen är att vara bäst i landet på det vi gör. Satsningen på kvalitet genomsyrar allt arbete och skolan har idag flest förstelärare i landet. I årets gymnasieval var Tibble den mest sökta gymnasieskolan i nordostsektorn och låg i toppskiktet för förstahandsval i hela Storstockholm. Enligt Skolverkets senaste undersökning är Tibble en av Sveriges bästa skolor.
Med närhet till grönområden, idrottsanläggningar och goda kommunikationer ligger Tibble Gymnasium strategiskt placerat med bara några hundra meter till Täby Centrum. Vi har ett skolbibliotek med över 26 000 titlar, en stor teater med över 500 åskådarplatser och tillgång till ett stort sportcenter med friidrottsanläggning, simbassäng, klättervägg och mycket mer.
Besök gärna vår hemsida: www.tibble.nu

Dela detta jobb

Traineeprogrammet - för ambitiösa nyexaminerade lärare.

Tibble Gymnasium