pedagogjobb.se

Nu har du som är framåt och utvecklingsorienterad möjlighet att få arbeta med en modern chaufförutbildning som skiljer sig från de traditionella trafikutbildningarna.Största delen av all utrustning är elektronisk och vi använder simulatorer i lärandet.

Detta får du hos oss på YA:

-Ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum och körlektioner i fordon, självständigt planerar, genomför samt följer upp utbildningens olika moment och utbildar inom olika fortbildningsområden såsom YKB.

-Ett glatt gäng på 10 kollegor som stöttar och hjälper dig.

-Fint kontor i Västerslätt

-Bidra till ett bättre samhälle varje dag du går till jobbet, i och med att hjälpa människor som många gånger står utanför arbetsmarknaden att få en ny chans, ett jobb och en mening med tillvaron.

-Vi finns över hela Sverige och du kommer ha stor möjlighet att utvecklas vidare inom företaget på sikt. 

För att klara av tjänsten behöver du ha genomgått trafiklärarutbildning samt ha av Transportstyrelsen godkänd behörighet för D-körkort. Har du jobbat 1år på trafikskola och har B-körkort finns möjlighet till vidareutbildning.

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor kontakta platschef Kim Eriksson på tel. 0 23 586 22 eller mejl kim.eriksson@ya.se

Utdrag ur brottsregistret sker i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!   

Responsible recruiter
Kim Eriksson
kim.eriksson@ya.se
070-5136304

Trafiklärare i Umeå

Företag Yrkesakademin
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb