pedagogjobb.se

Logo

Träblås- och pianopedagog

Företag Ockelbo kommun
Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Träblås- och pianopedagog

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad – på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder alla våra medarbetare olika förmåner bl.a. möjlighet att semesterdagsväxla så beroende på ålder kan du ha upp emot 37 semesterdagar på ett år. Vi har även 1 500 kr i friskvårdsbidrag varje år samt tillgång till Falck Personalstöd. För oss är det också viktigt att alla medarbetare har möjlighet att kunna förena arbetsliv med privatliv.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Kulturskolan i Ockelbo är en verksamhet inom Utbildnings- och kulturnämnden.
Ca 120 elever deltar i frivillig undervisning i musik. Våra lokaler finns i Kulturstation i centrala Ockelbo. Fem stycken lärare ser till att eleverna trivs och gör framsteg. Vi samarbetar med grundskolan, föreningslivet och många fler kring projekt, konserter och annat.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i främst träblås och piano.

KVALIFIKATIONER
Musiklärarutbildning från Musikhögskola eller motsvarande utbildning är önskvärd liksom tidigare arbetslivserfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga.

Du har god samarbetsförmåga och organisationsförmåga.

Körkort är meriterande.

ÖVRIGT
Vid anställning skall belastningsregisterutdrag från Rikspolisstyrelsen lämnas in.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Träblås- och pianopedagog

Ockelbo kommun