pedagogjobb.se

Logo

Träblås- och pianopedagog

Företag Ockelbo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-27

Ansök nu

Träblås- och pianopedagog

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken.

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen - grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar "det gröna samhället", från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

En liten offensiv kommun med trivsam miljö och god service. En kommun där kulturskolans verksamhet har hög prioritet söker en ny medarbetare.

Kulturskolan söker träblås- och pianopedagog 40 %!

Kulturskolan i Ockelbo är en verksamhet inom Utbildnings- och kulturnämnden.
Ca 120 elever deltar i frivillig undervisning i musik. Våra lokaler finns i Kulturstation i centrala Ockelbo. Fem stycken lärare ser till att eleverna trivs och gör framsteg. Vi samarbetar med grundskolan, föreningslivet och många fler kring projekt, konserter och annat.

Arbetsuppgifter:
Undervisning i främst träblås och piano.

Kvalifikationer:
Musiklärarutbildning från Musikhögskola eller motsvarande utbildning är önskvärd liksom tidigare arbetslivserfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga. Du har god samarbetsförmåga och organisationsförmåga.
Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt.

Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidareanställning, där provanställning kan komma att tillämpas. Deltid 40 %.
Tillträde 200115 eller enligt överenskommelse.

Övrigt:
Individuell lönesättning tillämpas.
Sista ansökningsdag 2020-01-27.
Vid anställning skall belastningsregisterutdrag från Rikspolisstyrelsen lämnas in.

Dela detta jobb

Logo
Träblås- och pianopedagog

Ockelbo kommun