pedagogjobb.se

Logga

Trä och metallslöjdslärare med behörighet i teknik

Ansök nu

Trä och metallslöjdslärare med behörighet i teknik

Om arbetsplatsen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Korsängsskolan är en skola med årskurserna F-9 med cirka 720 elever. Skolan ligger i centrala Enköping med ett blandat upptagningsområde, som omfattar både delar av centralorten och till viss del landsbygd. Skolan invigdes 1948 och har varit i drift sedan dess, under åren har till- och ombyggnationer gjorts. De flesta av eleverna går alla 10 år på Korsängsskolan.
Alla verksamheter i skolan genomsyras av att "Vi har ett kompromisslöst fokus på elevens bästa, vilket innebär ett steg i taget och alltid framåt". Vi har en väl utbyggd elevhälsa med skolsköterska, skolkurator och skolpsykolog.

Arbetsuppgifter
Som slöjdlärare hos oss kommer du att undervisa elever från årskurs 3-9. I din roll kommer du självständigt planera, utvärdera och följer upp undervisningen. Ditt mål är att utveckla elevernas kunskaper om olika hantverk. Du lär ut hur hantverket kan se ut beroende på vad det är för material och verktyg eleven arbetar med. Du kommer introducera eleverna till olika verktyg, redskap och maskiner och lär dem hur det ska användas och hanteras på ett säkert sätt. Tillsammans med övrig personal på skolan kommer du att sträva efter ett individuellt arbetssätt där vi på bästa sätt kan möta elevernas olika behov.

Vi letar efter dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i träslöjd och teknik. Du har goda kunskaper i digitala verktyg och det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av arbete inom skolan, gärna inom träslöjd och teknik.

Du har förståelse för uppdraget och bygger goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du anpassar dig med lätthet till nya situationer och bidrar gärna med idéer och förslag som ligger i linje med skolans mål. Du strävar efter att din undervisning ska hålla hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du förstår även att människan tar till sig kunskap på olika sätt och att vi alla har olika förutsättningar.

Kvalifikationer
Kvalifikationer - Viktig
Vi letar efter dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i träslöjd och teknik. Du har goda kunskaper i digitala verktyg och det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av arbete inom skolan, gärna inom träslöjd.

Anställningens omfattning
Tillträde:   2021-08-09
heltid
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer:   C50513

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner
Frida Lundqvist Wittorp
Biträdande rektor 0171-626761 frida.lundqvist.wittorp@enkoping.se

Elisabeth Hellström
Rektor 0171-62 67 64 elisabeth.hellstrom@enkoping.se

 

 

Dela detta jobb

Logga
Trä och metallslöjdslärare med behörighet i teknik

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen