pedagogjobb.se

logga

Trä- och metallslöjdlärare till Älmsta rektorsområde 90%

Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Trä- och metallslöjdlärare till Älmsta rektorsområde 90%

Om tjänsten
Har du förmåga att skapa glädje, möjligheter och ge elever verktyg att vilja söka kunskaper och utmaningar i livet? Tjänsten är på 90%.

Vi behöver dig på vår skola!

Arbetsbeskrivning
I den här rollen ansvarar du för undervisningen i trä- och metallslöjd på Älmsta rektorsområde och undervisning i ämnet Teknik på högstadiet. Du ska planera, genomföra och utvärdera din undervisning. Vi använder oss av skolportalen Unikum.

Kvalifikationer
Lärare i trä- och metallslöjd. Du ska vara förtrogen med skolans styrdokument. Vi ser att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i möten med elever och deras vårdnadshavare samt kollegor. Vi ser också att du har ett tydligt ledarskap och att du visar ett stort engagemang i din yrkesutövning. Skolan idag kräver att du har en förmåga till samverkan samt se och utmana samtliga elever i deras kunskapsutveckling. Det är viktigt att du kan bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Om arbetsplatsen
Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna i Älmsta och Grisslehamn. Norrsundsskolan 7-9, Elmsta skola F-6 och Grisslehamns skola F-6.

Anställningsform
90% Tillsvidare

Tillträde datum 
10 augusti 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dela detta jobb

logga
Trä- och metallslöjdlärare till Älmsta rektorsområde 90%

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret