pedagogjobb.se

Trä/metallslöjdslärare i åk 7-9 till grundsärskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Trä/metallslöjdslärare i åk 7-9 till grundsärskolan

Sista ansökningsdatum: 2020-11-12
Referensnummer: 5637

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Maria Jakobsen-Petersson, 013-294938, Maria.Jakobsen-Petersson@linkoping.se

Stefan Griph, Lokalombud Lärarnas riksförbund, 013-207742

Marie Frost-Methander, Facklig förträdare LF, 013-207742

 

Om arbetsplatsen

Grundsärskolan åk 7-9 är en enhet som är placerad på två skolor i Linköpings kommun. Vi har elever som läser ämnen samt ämnesområden.  Vi söker nu medarbetare till vår verksamhet. Vi är lokalintegrerade på Ekholmsskolan samt Nya Rydskolan. Ekholmsskolan är en grundskola åk 7-9. Vi har idag 6 klasser på grundsärskolan som läser ämnen och en klass med inriktning mot träning. Vi har även undervisning i paviljong i anlutning till skolan. Nya Rydskolan är en f- 6 skola och vi har idag 3 klasser inne på skolan samt två klasser i lokal i anlsutning till skolan. Denna tjänst är förlagd till EKholmsskolan.

Vi söker dig som vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande, du har ett engagemang och driv att tillsammans arbeta för varje elevs bästa. #förvarjeelev. Du tar stort ansvar för att utvecklas i din profession och ser ditt arbete som en möjlighet för att bidra till ett maximalt lärande för eleverna, dig själv och dina kollegor. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och har ett inkluderande förhållningssätt. I ditt uppdrag tar du ansvar för att varje elev ska lyckas utifrån sina förutsättningar och för att alla elever möts av höga förväntningar och en för dem anpassad undervisning.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt arbetslag med ledorden mod, samarbete och arbetsglädje.

Arbetsbeskrivning

All personal på grundsärskolan åk 7-9 ansvarar för att trygga och stödja elevens lärande och utveckling. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande under deras skoltid. Grunden i vårt arbete är det relationella perspektivet. I vårt arbete använder vi oss av lågaffektivt bemötande som utgångspunkt. Vi arbetar aktivt med motivationsarbete och agerar som positiva förebilder. På denna arbetsplats tar alla ansvar för helheten.

Kvalifikationer 

Vi söker nu en trä /metallslöjdslärare för undervisning i grundsärskolan med behörighet att undervisa i ytterligare ämnen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever med utvecklingsstörning, tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och goda kunskaper i AKK, alternativt kompletterande kommunikation.

Erfarenheter och kunskap om teckenkommunikation, widgit/bild schema, diabetes, epilepsi, rörelsehinder är meriterande.
Det är även meriterande att ha erfarenhet att arbeta med elever med en intellektuell funktionsnedsättning och rörelsehinder. 

Du är självgående och kan ta initiativ, samtidigt som du trivs med att arbeta och utvecklas i dialog med andra. Du har god samarbetsförmåga, är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt för att skapa relationer med både barn, vårdnadshavare och arbetskamrater. Vi ser även att du är flexibel och kan hantera stressiga situationer på ett bra sätt och behåller lugnet. Arbetet kräver att du kan jobba fysiskt då lyft och förflyttningar med hjälpmedel kan förekomma. 

Information om tjänsten

Tillträde: 2021-01-04

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5637

Dela detta jobb

Trä/metallslöjdslärare i åk 7-9 till grundsärskolan

Linköpings kommun