pedagogjobb.se

Torparskolan söker lärare i fritidshem

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Torparskolan söker lärare i fritidshem

Om tjänsten
Vi söker nu en lärare för undervisning i fritidshem. Du kommer tillsammans med övriga lärare i fritidshem ingå i ett arbetslag där ni tillsammans planerar, genomför och utvärderar verksamheten i veckovisa arbetslagmöten. På Torparskolan är även samarbetet med övriga pedagoger som är kopplade till elevgrupperna viktigt. Detta för att vi ska ha en samsyn i våra verksamheter.

Din profil
Vi söker dig som har lärarexamen/legitimation med behörighet för undervisning i fritidshem. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet för undervisning i fritidshem.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 
18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Torparskolan är en F-6-skola med fritidshem. Vi har ca 350 elever och 40 medarbetare. Skolan kommer att växa och till hösten kommer vi att ha två paralleller i årskurs F-6. Torparskolan ligger naturnära med tillgång till en härlig skolgård och utemiljö. En del av skolan är nybyggd och totalrenoverad. Som medarbetare på Torparskolan ingår du i ett arbetslag där du följer och stimulerar elevers lärande och personliga utveckling samt är med och driver vår skolas utvecklingsresa. Du kommer att utvecklas, utmanas och framförallt befinna dig i ett ständigt lärande. Tillsammans bygger vi en trygg lärmiljö och gör varandra bra!

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Dela detta jobb

Torparskolan söker lärare i fritidshem

Växjö kommun