pedagogjobb.se

Logo

Timvikarier till Pershagenskolan

Ort
Utgår

2021-10-18

Ansök nu

Timvikarier till Pershagenskolan

En dag på jobbet!
Som timvikarie arbetar du som klasslärare i de lägre åldrarna, medan du i de högre årskurserna arbetar som lärarvikarie i olika ämnen.

Vem är du?
Vi utgår ifrån att du behärskar svenska i tal och skrift och har minst en 3-årig gymnasieutbildning. Du bör kunna ställa upp med kort varsel när så behövs. Arbetet som lärarvikarie är omväxlande och roligt men också ansvarsfullt då du oftast är ensam vuxen i klassrummet. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm med att ensam leda klassens arbete under en hel skoldag.
Eftersom du som lärarvikarie ersätter skolans ordinarie personal vid sjukdom och ledighet ställer vi höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens. Du har ett bra bemötande och är lyhörd och tydlig i din kommunikation gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare. Du tar dig an arbetet på ett ansvarstagande och engagerat sätt. 
Som person är du nyfiken och flexibel och har lätt för att samarbeta med både elever och personal. Att du är punktlig är ett krav. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom skola. Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat ett utdrag ur belastningsregistret. Uppge i din ansökan vilka stadier eller ämnen du helst vikarierar i. 
Din kompetens och erfarenhet:
Vi söker dig som har:
- fullständig gymnasieexamen alternativt pågående eller avslutad grundlärarutbildning, utbildning som lärare i fritidshem eller annan akademisk utbildning
Meriterande om du har:
- erfarenhet av att undervisa inom skolan.
- goda ämneskunskaper i grundskolans undervisningsämne

Vi erbjuder dig:
möjlighet att äta pedagogisk måltid till en låg kostnad.

Välkommen till oss!  

Pershagenskolan är en F–9-skola med 510 elever. Pershagenskolan ligger i en naturskön omgivning med närhet till skog, hav och naturreservat. Till skolan tar du dig lätt med bil, buss eller pendeltåg.
På Pershagenskolan arbetar, förutom ett antal legitimerade lärare samt förskollärare och fritidspedagoger, speciallärare, skolsköterska, studie-och yrkesvägledare och kurator.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Timvikarier till Pershagenskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret