pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timvikarier till Nattomsorg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-01

Ansök nu

Timvikarier till Nattomsorg

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att arbeta i vår kommunala nattomsorg - Nattugglan

Vi söker timvikarier till förskola på obekväm arbetstid, Nattugglan.

Nattugglans verksamhet befinner sig i förskolan Aspens lokaler i centrala Handen. Barnen som går på Nattugglan är i åldrarna 1 - 13 år.

Vi är en förskola på obekväm arbetstid, det innebär att vi erbjuder omsorg kvällar, helger och nätter samt röda dagar året runt för barn vars vårdnadshavare arbetar obekväm arbetstid.

För att skapa en trygg verksamhet för både barn och personal så man alltid två som arbetar på sena kvällar och nätter, en har vaken natt och en som har sovande jour.

Ditt uppdrag

Som timvikarie på Nattugglan är din främsta arbetsuppgift att skapa en trygg och rolig vistelse för barnen och att samarbeta med den fastanställda personalen.

I arbetet på Nattugglan ingår bl.a. att läsa läxor med skolbarnen, förbereda och laga måltider, göra i ordning barnen inför kvällen och nattning för de barn som ska sova på Nattugglan den kväll du arbetar.

På helgerna är det viktigt med utevistelse och att skapa en känsla av helg för de barn som är på Nattugglan.

Det här söker vi hos dig

Du har barnskötarutbildning eller annan lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt gymnasieutbildning. Du har även tidigare erfarenhet av arbete inom obekväm arbetstid med både vaken- och sovande natt. Meriterande är om du har erfarenhet av att planera, reflektera, utvärdera samt utföra och följa upp arbetet samt erfarenhet av arbete med barn. 

Som person är du innovativ, du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och ser möjligheter, även i problem. Det är av stor vikt att du kan agera självständigt utifrån Nattugglans uppdrag och att du är trygg, stabil och har självinsikt. Vi vill att du har förmågan att arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att skapa en trygg verksamhet för barn och vårdnadshavare. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till nya omständigheter, samt se möjligheter i förändringar. 

Vi vill även att du är: 

- Trygg i din yrkesroll 
- Utgår från barnets behov och intressen 
- Professionell i ditt sätt att bemöta såväl barn som vårdnadshavare

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 2022-09-01

Löneform: Timavlönad

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: Timanställning

Ort: Handen

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/718

Kontakt: Charlotte Åslund
08-6068308

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-08-31

Sista ansökningsdag:
2022-10-01

Dela detta jobb

Timvikarier till Nattomsorg

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen