pedagogjobb.se

Timvikarier till Frejaskolan

Företag Gnesta Kommun
Ort
Utgår

2021-05-06

Ansök nu

Timvikarier till Frejaskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.
Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden.

Frejaskolan är en F-9-skola med totalt cirka 700 elever, som ligger i ett villaområde centralt i Gnesta med promenadavstånd från tåg-, pendel- och busstation. Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi jobbar i arbetslag med en hög grad av självständighet.

Arbetsbeskrivning
Som timvikarie ingår du i vår interna vikariepool. I de lägre årskurserna arbetar du som klasslärare, medan du i de högre årskurserna arbetar som lärarvikarie i olika ämnen.

Kvalifikationer
Vi utgår ifrån att du behärskar svenska i tal och skrift och har minst en 3-årig gymnasieutbildning. Du bör kunna ställa upp med kort varsel när så behövs. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ensam leda klassens arbete under en hel skoldag. Som person är du nyfiken och flexibel och har lätt för att samarbeta med både elever och personal. Att du är punktlig är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom skola. Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat ett utdrag ur belastningsregistret. Uppge i din ansökan vilka stadier eller ämnen du helst vikarierar i.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde:

Ansökan
Ansök senast: 2021-05-16
Referensnummer: A1010832

Gör ansökan
Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Kontakt
Kontaktperson

Annika Nelander
Biträdande rektor Frejaskolan
0158 - 275 940
annika.nelander@gnesta.se

Patrik Göransson
Biträdande rektor Frejaskolan
0158 – 275 215
patrik.goransson@gnesta.se
Facklig företrädare

Kommunal
Fackexpedition
010 442 87 10

Övrigt
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

Timvikarier till Frejaskolan

Gnesta Kommun