pedagogjobb.se

Logga

Timvikarier till Förskolan, Grundskolan och Gymnasiet

Ort
Utgår

2020-06-03

Ansök nu

Timvikarier till Förskolan, Grundskolan och Gymnasiet

Som en följd av Covid-19 planerar Utbildningskontoret för en situation där vi är i behov av timvikarier till förskolan, grundskolan och gymnasiet. Du som anställs kommer att ingå i en vikariepool där du kan bli erbjuden att arbeta inom olika verksamheter.

Vi söker framförallt dig som har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta inom förskola och skola, men vi välkomnar även dig som har ett intresse av och vill prova på att arbeta inom dessa områden.

Ange i ansökan om du föredrar att arbeta inom förskola, grundskola eller gymnasiet.

För att arbeta inom förskola och skola behöver du uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Beställ registerutdraget i samband med att du skickar in din ansökan till oss. Klicka på denna länk för att komma till polisens hemsida: belastningsregistret. Polisen har ca 10 dagars handläggningstid innan du får ditt registerutdrag.

Rekryteringsprocess

Rekryteringen sker löpande under annonseringstiden. I denna rekryteringsprocess blir du uppringd av HR-enheten på Sollentuna kommun för en telefonintervju där du förväntas svara på frågor utifrån tjänsten som timvikarie. Vi kommer så snabbt som möjligt efter avslutat samtal att höra av oss till dig för att meddela om du blir erbjuden en tjänst i vikariepoolen. Vi ser gärna att du kan börja arbeta omgående.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform    Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas    
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Timlön
Antal lediga befattningar    20
Sysselsättningsgrad    Vid behov
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/108
Publicerat    2020-04-03
Sista ansökningsdag    2020-06-03

Dela detta jobb

Logga
Timvikarier till Förskolan, Grundskolan och Gymnasiet

Sollentuna kommun