pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsen

I Karlsborg finns det fyra fina förskolor utspridda i kommunen; Myran, Kompassen, Vätterskolan och Kvarnbäcken. Samtliga förskolor har närhet både till natur och vatten, vilket vi tar väl tillvara på. Mycket av vår undervisning bedrivs utomhus på våra fantastiska gårdar eller genom utforskande i närmiljön. Varje förskola fokuserar extra på ett prioriterat mål som genomsyrar utbildningen på respektive förskola. Barns inflytande är viktigt för oss så dagarna, liksom barnens lärmiljöer, utformas mycket efter barnens intressen, behov, lust och nyfikenhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarierande personal till våra förskolor. Här får du ett roligt och utvecklande arbete, du bidrar till och skapa en miljö där vi ger varje barn utmaningar, inspiration och lust till lek, lärande och skapande.
 
Arbetsuppgifterna varierar men den nära kontakten med barn, pedagoger och vårdnadshavare genomsyrar alla uppdragen; ingen arbetsdag är den andra lik.

Kvalifikationer

Du är positiv, ansvarsfull, engagerad och flexibel. Du har lätt för att kommunicera det svenska språket och gillar att samarbeta. Tidigare erfarenheter inom barnomsorg är meriterande. Utdrag ur belastningsregistret för förskola/skola är ett krav. 

Övrigt

Rekrytering kommer att ske löpande.

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 
 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Anställningsform

     Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Timlön.

Antal lediga befattningar

     5

Sysselsättningsgrad

     Varierande utifrån verksamhetens behov

Ort

     Karlsborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     Dnr 2021-250

Kontakt

  • Helena Dahlqvist, helena.dahlqvist@karlsborg.se

  • Karin Gustavsson, karin.a.gustavsson@karlsborg.se, 0505-172 69

Facklig företrädare

  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00

Publicerat

     2021-12-22

Sista ansökningsdag

     2022-01-31

Timvikarier till förskolan

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb