pedagogjobb.se

Timvikarier till Dagliga verksamheter enligt LSS, Hallsbergs kommun

Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Timvikarier till Dagliga verksamheter enligt LSS, Hallsbergs kommun

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Vi söker nu timvikarier till samtliga Dagliga verksamheter enligt LSS i Hallsbergs kommun!

Deltagarna på våra dagliga verksamheter har olika typer av funktionsnedsättningar och har alla olika behov. Du bör därför vara en god människokännare som har förmågan att kunna sätta dig in i en annan människas situation och anpassa dig efter vilket behov just den personen har. Alla är unika individer och ska bemötas utifrån just detta. Lugn och tydlighet är viktiga egenskaper för att bemöta människor med funktionsnedsättning.

Vi ser positivt på tidigare erfarenhet inom LSS-verksamhet liksom utbildning inom vård- och omsorg eller barn- och fritids. Det är därtill meriterande om du har körkort då det ibland sker aktiviteter där vi använder oss av bil eller minibuss.

Övrigt

Tjänsterna är timvikariat utifrån verksamhetens behov. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 2021-10-22. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under processen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Varmt välkommen att söka tjänsten! 

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Sophia Engström Lindh

Enhetschef Daglig verksamhet & LSS barn och unga

0582-68 54 30

sophia.engstrom.lindh@hallsberg.se

Dela detta jobb

Timvikarier till Dagliga verksamheter enligt LSS, Hallsbergs kommun

Hallsbergs kommun