pedagogjobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu positiva och engagerade timvikarier till vår verksamhet. Förskolorna är belägna i fantastisk skärgårdsmiljö på våra förskolor i centrala Vaxholm samt på Rindö. Till Vaxholm är det smidigt pendlingsavstånd från Stockholm och norrortskommuner.
Vi vill att du
• Är lösningsfokuserad och flexibel
• Är ansvarsfull
• Har ett stort intresse för barn samt deras lek och lärande
• Har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av arbete i barngrupp är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi kallar till intervjuer löpnade under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan! Du söker tjänsten via länk i annons.
Ev frågor besvaras via mail till rektor Katarina Wedin, katarina.wedin@vaxholm.se

För tjänsten krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Läs mer på Polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Timvikarier sökes till Vaxholms förskolor

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb