pedagogjobb.se

Timvikarier sökes till förskola, fritidshem och skola

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-11

Ansök nu

Timvikarier sökes till förskola, fritidshem och skola

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker timvikarier som ska vikariera såväl vid planerade ledigheter som vid akut frånvaro. Det kan handla om såväl kortare som längre vikariat.

Du kommer vara delaktig i det pedagogiska arbetet där du utmanar och stöttar barnen/eleven i deras utveckling och lärande. För oss är det viktigt att du är trygg i ditt ledarskap och är bekväm med att arbeta självständigt.

Du har möjlighet att arbeta på en eller flera förskolor, skolor och fritidshem och du har stora möjligheter att själv bestämma över när du vill arbeta förutsatt att det överensstämmer med det behov som verksamheterna har av vikarier.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning. Om du är utbildad eller har pågående studier till barnskötare, förskollärare, lärare eller har annan likvärdig pedagogisk utbildning är det meriterade.

Du har ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar och som person är du ansvarsfull, lyhörd och har tålamod. Du är stabil och har ett lågaffektivt bemötande med förmågan att skapa trygghet för våra barn och ungdomar. Du besitter förmågan att ta egna initiativ och känner dig trygg med att framträda inför grupp.

Som timvikarie hamnar du mitt i verksamheten där det förutsätts att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i olika rutiner.

Eftersom kommunikationen med barn, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Enligt Lag (2008:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag ur polisens belastningsregister.

I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Timvikarier sökes till förskola, fritidshem och skola

Sollefteå Kommun