pedagogjobb.se

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen söker nu medarbetare med utbildning till kortare vikariat inom grundskola och fritidshem.

Du kommer att arbeta som vikarie eller resursförstärkning.
Som vikarie kommer du, ibland med kort varsel, arbeta i grundskola och fritidshem. Vikariaten kan sträcka sig från några timmar upp till heltid. Vi använder oss av bemanningssystemet Time Care Pool.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha ett stort intresse för barn och deras utveckling. Du är flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga.

Har du en slutförd utbildning med pedagogisk inriktning är det meriterande.

Eftersom arbetsplatserna finns i hela Ronneby kommun är det en fördel med körkort och tillgång till bil.

Utdrag från polisens belastningsregister är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

I Ronneby arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Timvikarier inom grundskola och fritidshem

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-05

Ansök nu

Dela detta jobb