pedagogjobb.se

Timvikarier i på Ribbaskolan i Gränna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Timvikarier i på Ribbaskolan i Gränna

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vill du arbeta extra vid vår fina skola? Då ska du söka som timvikarie hos oss! Vi söker dig som kan vikariera i vår skola. Vi behöver personal som kan arbeta med kort varsel när ordinarie personal är frånvarande, vi söker även dig som kan arbeta vid planerad frånvaro.

Du kommer att tillsammans med kollegor i arbetslaget ansvara för att skapa goda förutsättningar för lärande under elevens skoldag.

Välkommen till Ribbaskolan!
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss.
Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.

Din kompetens
Vi söker dig som gillar att möta elever. Det är förstås meriterande om du är utbildad lärare eller har tidigare erfarenhet av att ha arbetetat som lärare men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för oss är att du som person är trygg, tydlig ledare och en god förebild. Du behöver vara stabil och har lätt att skapa förtroende med elever. Det är viktigt att du har ett positivt förhålliningssätt. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att hållas löpande.

Vill du veta mer
Kontakta rektor Pär Palmgren 036-106660

Dela detta jobb

Timvikarier i på Ribbaskolan i Gränna

Jönköpings kommun