pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timvikarier i årskurserna 4-9 till Vallaskolan och Nipanskolan

Ort
Utgår

2021-12-20

Ansök nu

Timvikarier i årskurserna 4-9 till Vallaskolan och Nipanskolan

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi timvikarier till Vallaskolan 4-9 & Nipanskolan f-9.

Vallaskolan och Nipanskolan är centralt belägna i Sollefteå tätort. Skolorna har båda ca 500 elever, och tillsammans har vi närmare 100 anställda, alla yrkeskategorier inkluderade.

Vallaskolan och Nipanskolan kommer under innevarande läsår att arbeta för att utöka samarbetet mellan skolorna där möjligheten finns, och ett sådant område är anställning av vikarier. I och med att skolorna tillsammans har så många anställda, är också vikariebehovet stort.

Du undervisar vid behov i något/några av skolans ämnen och olika årskurser, beroende på din bakgrund, erfarenhet och egna önskemål. Företrädesvis vikarierar du på en av skolorna, men du kommer att erbjudas timmar vid båda skolorna.

KVALIFIKATIONER
För arbete som timvikarie krävs ingen formell lärarutbildning - självklart ser vi det dock som meriterande om du har en examen som lärare.
Då vi söker vikarier som har möjlighet att vikarie i ett flertal ämnen ser vi dock gärna att du har med dig en bred erfarenhet och kunskaper som stämmer överens med skolans olika ämnen. Tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar, och som ledare, ser vi som meriterande. Vi erbjuder också en möjlighet att arbeta tillsammans med någon eller några av våra lärare innan eventuell anställning.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Timvikarier i årskurserna 4-9 till Vallaskolan och Nipanskolan

Sollefteå Kommun