pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap.

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en timvikarie till Kunskapsskolan Spånga!

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en timvikarie för årskurserna 4-9. I ditt uppdrag kommer du vikariera som lärare främst inom matematik, engelska, svenska, so och no-ämnen.

Du kommer även leda mindre samlingar med en basgrupp/klass och coacha eleverna mot sina arbetsmål i individuella samtal.

Du bör vara tillgänglig de flesta vardagar mellan klockan 8-15 för att kunna hjälpa oss vid lärarfrånvaro. Vikariejobb görs upp via sms, oftast några dagar innan, men kan ske samma morgon.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Du kommer naturligtvis få mycket hjälp i början att förstå vår pedagogiska modell för att kunna arbeta som lärarvikarie i vår verksamhet.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Spånga är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 600 elever. Skolan startade 2005 och ligger på gångavstånd från Spånga station.

Kunskapsskolan Spånga erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans.

Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Räknar du med att kunna jobba minst 1 termin vid behov hos oss? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Du har god relationell kompetens och ledarskapsförmåga
Du har goda grundkunskaper i de flesta av skolans ämnen
Du är pålitlig och ansvarsfull

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet : Visstid, timanställd

Kontaktperson

Rektor Gunilla Persson, gunilla.persson@kunskapsskolan.se, 0733-137148

Ansökan sker via länk nedan så snart som möjligt. Rekrytering påbörjas omgående och anställning kan ske så snart som möjligt efter introduktion.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt referenser från tidigare chef.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Salagatan 42, Spånga

logo

TIMVIKARIE till kunskapsskolan Spånga

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb