pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Timvikarie som lärare i årskurs 4-9

Ansök nu

Timvikarie som lärare i årskurs 4-9

Timvikarier på Helenelundsskolan

Helenelundsskolan är en F-9 skola, belägen mitt i södra Sollentuna med närhet till goda kommunikationer. Vi vill att våra elever ska utmanas i sitt lärande under sin tid hos oss för att sedan lämna skolan som starka ansvarstagande och vetgiriga individer redo för nya utmaningar i livet och med en tilltro till sina egna förmågor. Skolan vision är - Vi utvecklar framtiden. Vi tror att vi kan nå dit genom våra ledord: må gott, gör gott, utvecklas!

Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen. Vi arbetar aktivt med Olweusmodellen för att förebygga mobbning och kränkande behandling. Det är ett tydligt systematiskt arbete som genomsyrar hela skolan och där fritidshemmet spelar en viktig roll. Vi erbjuder en utvecklingsbenägen arbetsplats med erfarna och kunniga kollegor, samt flertalet lärarlegitimerade kollegor som arbetar tillsammans i arbetslag.

Vill du vara med och bidra till våra elevers lärande genom ett flexibelt, roligt, utvecklande och utmanande extrajobb? Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie i årskurserna 4-9.

Att arbeta som vikarie hos oss på Helenelundsskolan innebär att du ska kunna ersätta skolans ordinarie personal vid deras frånvaro. Du behöver därför vara förberedd på att du kan få uppdrag med kort varsel - ofta samma morgon. Vissa uppdrag kan även sträcka sig över en lite längre tid. Som vikarie har du varierande arbetsplatser och arbetstider, där förändringar kan ske med kort varsel. 

Som person är du:                                                                                                                 

  • en god förebild

  • en trygg ledare 

  • flexibel

  • relationsbyggande

  • initiativtagande

Du ska kunna:

  • skapa arbetsro i elevgrupp och i klassrummet

  • skapa goda relationer med både våra elever, personal och vårdnadshavare

  • förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt till våra elever

För att få arbeta som timvikarie hos oss på Helenelundsskolan ska du vara minst 18 år och ha ett fullständigt gymnasiebetyg. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det särskilt meriterande.  För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

I ditt personliga brev önskar vi att du skriver om i vilka ämnen du känner dig mest bekväm att undervisa (Ma, Sv, Eng, NO, SO, språk, hem- och konsumentkunskap, idrott & hälsa, slöjd, teknik, bild osv). Dessutom bra om du skriver vilka åldrar du trivs bäst att arbeta med (4-6 och/eller 7-9).

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Logga
Timvikarie som lärare i årskurs 4-9

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret