pedagogjobb.se

Vill du ha ett jobb där du får möjlighet att utveckla och coacha nästa generation? Är du en engagerad person med stort intresse för ungdoms- integrations- och jämställdhetsfrågor? Då ska du bli vår timvikarie.

Som fritidsledare är du en förebild som motiverar och utmanar till nya tankesätt och handlingar. Du har koll på vilka intressen och trender som är aktuella, och finns med som ett stöd för att förverkliga de ideer och det driv som våra ungdomar har.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna består i att stötta och coacha ungdomar i deras ideer och projekt samt även motivera och skapa ett engagemang och intresse för något nytt. Du ser till att det finns en inspirerande och inkluderande miljö för ungdomar att mötas och arr utöva sina aktiviterter. Du bangar inte heller om du får en utmaning i musicquiz, biljard eller i Fifa.

Tillsammans med dina kollegor har du ansvar för kommunikation, både intern och extern. Arbetsuppgifterna består även av att skapa digitala mötesplatser för våra ungdomsverksamheter. Arbetet innefattar också ett administartivt ansvarsområde.

Våra fritidsgårdar är spridda över stora delar av kommunen. Verksamheten kan bedrivas på andra platser än den ordinarie fritidsgården, då vi är måna om att möta ungdomar där de befinner sig.

TILLRÄCKLIGA KVALIFIKATIONER

- en stabill och trygg personlighet, samt en förmåga att möta och etablera kontakt med ungdomar på ett flexibelt och lyhört sätt

- förmåga att arbeta både självständigt och i team

- erfarenhet av att hantera digitala verktyg och sociala medier

- ett genuint intresse för jämställdhets- och integrationsfrågor

- god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift i det svenska språket

MERITERANDE KVALIFIKATIONER

- utbildning i ungdomsarbete/ungdomsfrågor

- yrkeserfarenhet med målgruppen 13-20 åringar

- B-körkort och tillgång till egen bil

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Intermittent anställning/timavlönad

Kvällsjobb

Betyg och tjänstgöringsintyg bifogas i ansökan. För den som erbjuds arbete krävs ett belastningsregister för förskola och skola (2010:800) från polisen. Beställ detta i samband med ansökan så det finns tillgängligt så snart som möjligt.

UPPLYSNINGAR

Paula Westin, 023-82631, paula.westin@falun.se

FACKLIGA REPRESENTANTER Kommunal: 010-442 81 69

FALU KOMMUN SOM ARBETSGIVARE

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är ETT större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för Faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar "Balans i livet". Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena- hur människor mår, blir bemötta och kan växa-eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämnställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Logga

Timvikarie för fritidsgårdar

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Dela detta jobb