pedagogjobb.se

Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!
Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.

Vi har utvecklingsinriktade och trivsamma skolor fördelat i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Surahammars kommun hamnar på en fjärdeplats i landet i en mätning som Lärarnas Riksförbund har genomfört. I undersökningen har landets kommuner jämförts inom fyra kategorier, vilka är: undervisningskostnad per elev, lärarlöner, lärarbehörighet och elevresultat.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie kommer du att arbeta i våra skolor vid behov och du kan komma att ingå i olika arbetslag. Du arbetar för att stödja barns utveckling och lärande samt arbetar med pedagogiskt arbete enligt läroplanen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som brinner för arbete med barn. Lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom området är meriterande. En viktig egenskap hos dig att du har lätt för att samarbeta med andra och har förmåga att se vad som behövs göras. Du behärskar det svenska språket väl såväl i tal som skrift. Det är viktigt att du är anpassningsbar då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Vi förutsätter att du arbetar utifrån helhetssyn på eleven och att du har respekt för varje elevs behov. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil då vi har förskolor i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser finsktalande sökande med tvåspråkskompetens som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Inom verksamheter som rör barn och ungdomar krävs att du visar ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på www.polisen.se.

Villkor

Rekrytering sker löpande under året

 

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Surahammar
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/54
Publicerat 2020-05-04
Sista ansökningsdag 2020-08-31

Timvikariat inom skolan

Ansök nu

Dela detta jobb