pedagogjobb.se

Timledare till fritidsgården Storstugan

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Fritidsgården i Vaxholm är öppen för ungdomar som går i högstadiet och gymnasiet. Vi håller till i Storstugans lokaler och verksamheten har så som den ser ut idag funnits sedan i slutet av mars 2019. Fritidsgården har öppet tre kvällar i veckan, på onsdagar och torsdagar mellan klockan 17-19 och på fredagar mellan klockan 17-23.
Nu behöver vi utöka personalgruppen med fler timanställda ungdomsledare!

Arbetsuppgifter:

Som timledare träffar du ungdomar och hittar på aktiviteter på fritidsgården utifrån deras önskemål. Det kan exempelvis vara pingis, spela spel, baka eller tillaga lättare måltider.
Vi söker främst dig som kan arbeta hos oss på onsdagar eller torsdagar, men fredagar kan bli aktuellt om du är intresserad. Vi ser att du är ansvarstagande, trygg i dig själv och tycker om att arbeta med ungdomar.

Kvalifikationer:

Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang, arbetsglädje och där du tar initiativ och vill vara med och utveckla vår fritidsgård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Snarast
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Arbetsgivarens referensnummer: A980641

Upplysningar lämnas av:

Lisa Nyberg
Ungdomssamordnare
Telefon: 08-541 708 88

 

Logo

Timledare till fritidsgården Storstugan

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb