pedagogjobb.se

Orsa kommun

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Vill du jobba med oss?

Vi behöver ständigt vikarier till våra olika verksamhetsområden. Det största behoven är inom skola, omsorg och kost.

Är du en glad och trevlig person som tycker om att samarbeta och hjälpa andra? Då är du en person för oss! 

Som kommun ska vi bland annat hjälpa kommunmedborgarna med en god äldreomsorg, en bra skolgång och goda levnadsvillkor för de med funktionsbegränsningar. Vi ska servera välsmakande och näringsrika måltider. Vi är stolta över vårt uppdrag och är engagerade för våra kunder så att de känner sig trygga och nöjda.

Vår värdegrund, där vi lyfter fram respekt, samarbete och ansvar, är viktigt för oss. Oavsett var i organisationen du kommer att arbeta är det värdefulla egenskaper som du behöver. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar med kollegor och arbetsgivare genom att visa respekt och ett gott bemötande. Du ska förvänta dig att alla bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har någon utbildning med det är inte nödvändigt. Att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar är en viktig del av uppdraget hos oss. Du ska därför kunna läsa, skriva och förstå svenska bra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort för bil är ett krav inom vissa områden, t ex hemtjänsten.

Information om urvalsprocessen

Vi kommer att hantera ansökningar via mail i första hand, så bevaka din inkorg.  
Den 10 mars på em planerar vi att hålla en gemensam rekryteringsträff för de vi vill träffa. Om du får en inbjudan, måste du svara på den om du kan komma eller inte.
Vi tar inte emot oanmälda till rekryteringsträffen.

Utdrag ur belastningsregister, arbetstillstånd och id-handling tar du med dig när du blivit erbjuden jobb och vi ska skriva anställningsavtal. Det är bra att du beställer ditt utdrag redan nu på www.polisen.se (klicka på Belastningsregister).

Vid behov kan vi rekrytera timvikarier innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Se vår nya film:

https://www.youtube.com/watch?v=qkVIFF2IQTI

Timavlönade vikarier till Orsa kommun

Företag Orsa Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb