pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Timanställda studiehandledare Vimarskolan

Företag Vimmerby kommun
Ort
Utgår

2022-09-26

Ansök nu

Timanställda studiehandledare Vimarskolan

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker timanställda studiehandledare till Vimarskolan F-6, fr.o.m. 22/8-22 

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi.

Vi söker timanställning inom följande språk:

Dari/persiska ca 6 tim/veckan

Albanska ca 3 timmar/veckan

Sorani ca 3 timmar/veckan

Ditt nya jobb
Studiehandledare som stöttar våra elever till måluppfyllelse i samtliga skolämnen. Du stöttar elever på deras modersmål och hjälper dem att förstå den svenska skolvardagen, samt ord och bergrepp inom olika ämnen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever. 

Profil
- Du behärskar ditt modersmål väl både i tal och språk
- Du har god förståelse för olika skolämnen på ditt modersmål
- Du är väl insatt i grundskolans läroplan
- Du har en mycket god svenska i både tal och skrift
- Du har en god förståelse hur svenska skolan fungerar
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av studiehandledning i grundskolan

Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, erfarenhet av studiehandledning och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Timanställning
Sysselsättningsgrad: timmar efter behov
Tillträde: 2022-08-22

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2022-08-08
Ansök snarast då intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare
Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen
Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer.

 

Kontaktpersoner

Marie Lindqvist

Bitr. Rektor

0492-76 92 94

marie.lindqvist@utb.vimmerby.se

Eva Grudemo

Rektor Vimarskolan F-6 samt grundsärskola

 

eva.grudemo@utb.vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Timanställda studiehandledare Vimarskolan

Vimmerby kommun