pedagogjobb.se

Tibble Gymnasium söker lärare Ekonomiska ämnen

Företag Tibble Gymnasium
Ort
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Tibble Gymnasium söker lärare Ekonomiska ämnen

Just nu söker vi en vikarie i ekonomiska ämnen, heltid till och med januari, med möjlighet till förlängning.
Du är behörig gymnasielärare med goda ämneskunskaper och gärna ett par års erfarenhet. Du trivs med att vara en del av en välutbildad och engagerad lärarkår och deltar gärna i kollegialt lärande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
På Tibble Gymnasium blir du en del av ett programarbetslag och du förväntas delta i ämnesövergripande samarbeten, såväl som ämnesgemensamma upplägg.


Tibble Gymnasium är en medelstor skola i Täby med ca 1600 elever. Vi erbjuder EK, EST, IHL, SAM, NA och TE.
Vi prioriterar kvalitet och anser att en satsning på lärarna är rätt väg för att nå dit. Ambitionen är att vara bäst i landet på det vi gör. Satsningen på kvalitet genomsyrar allt arbete och skolan har idag flest förstelärare i landet. I årets gymnasieval var Tibble den mest sökta gymnasieskolan i nordostsektorn och låg i toppskiktet för förstahandsval i hela Storstockholm. Enligt Skolverkets senaste undersökning är Tibble en av Sveriges bästa skolor.
Med närhet till grönområden, idrottsanläggningar och goda kommunikationer ligger Tibble Gymnasium strategiskt placerat med bara några hundra meter till Täby Centrum. Vi har ett skolbibliotek med över 26 000 titlar, en stor teater med över 500 åskådarplatser och tillgång till ett stort sportcenter med friidrottsanläggning, simbassäng, klättervägg och mycket mer.


Besök gärna vår hemsida: www.tibble.nu

Dela detta jobb

Tibble Gymnasium söker lärare Ekonomiska ämnen

Tibble Gymnasium