pedagogjobb.se

Thorildsplans gymnasium söker gymnasielärare tyska/ekonomi

Ansök nu

Thorildsplans gymnasium söker gymnasielärare tyska/ekonomi

Arbetsplatsbeskrivning

Thorildsplans gymnasium är en modern skola med attraktiva utbildningar, engagerade elever och kompetent personal. På Thorildsplans gymnasium känner eleverna sig trygga och får det stöd och den uppbackning de behöver. Skolan har ca 1400 elever. Vi har både studie- och yrkesförberedande program. Vi har dessutom klasser för elever med diagnoser inom autismspektrumet samt FLEX, ett helt individanpassat program. För oss är det viktigt att du delar den värdegrund som finns på Thorildsplans gymnasium samt att du vill arbeta i en skolkultur som präglas av samarbete och utveckling.

Skolan har ett stort och välfungerande elevhälsoteam med två skolsköterskor, två kuratorer, två specialpedagoger, en speciallärare och tre studie- och yrkesvägledare. Vi arbetar förebyggande och hälsofrämjande på individ, grupp- och organisationsnivå. För mer information se https://thorildsplansgymnasium.stockholm.se.

Arbetsbeskrivning

Vi söker legitimerade gymnasielärare inom följande ämnen:

Tyska, totalt ca 30 %

Företagsekonomi/Juridik 50 %

Tjänsten är visstid under läsåret 2021/2022. Du kommer att tillhöra ett arbetslag där ni tillsammans utvecklar undervisningen och elevernas lärmiljö. Dessutom kommer du tillhöra ett ämneslag.

Kvalifikationer

Vi söker engagerade lärare med goda ämneskunskaper. Du besitter förmågan att skapa arbetsro och bra arbetsklimat. Du har höga förväntningar på elevernas måluppfyllelse, en god pedagogisk insikt, samt är tydlig och engagerad för att locka fram det bästa hos eleverna. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och lösningsfokuserat arbetssätt. Du har god förmåga att planera, strukturera och samarbeta. Grundkravet är att du har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i något av ämnena beskrivna ovan.

Övrigt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

På grund av semestertider är finns vi tillgängliga för frågor 15-16 juli (Linnea) och från och med 2 augusti (Hanna).

Dela detta jobb

Thorildsplans gymnasium söker gymnasielärare tyska/ekonomi

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen