pedagogjobb.se

Logga

Textilslöjdslärare till Parkskolan/Lommarskolan

Ort
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Textilslöjdslärare till Parkskolan/Lommarskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

Du kommer att undervisa i textilslöjd 60 %. Du ser modern teknik som ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Dokumentation i Unikum gällande måluppfyllelse. Betygssättning. Du medverkar till elevers utveckling och lärande samt till att det pedagogiska arbetet inriktas mot målen i läroplanen.

Kvalifikationer

 Legitimerad lärare med behörighet i textilslöjd. Du bidrar till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning. Det är viktigt att du kan bygga upp förtroende och bidra till att eleverna når uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid din grundläggande inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du anpassar undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.

Om arbetsplatsen

Tjänsten kommer att vara förlagt på olika skolor. Vi ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. 

Tillträde 20190814

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Dela detta jobb

Logga
Textilslöjdslärare till Parkskolan/Lommarskolan

Norrtälje kommun