pedagogjobb.se

Teknikpedagog till KomTek Järfälla

Om arbetsplatsen

KomTek, den kommunala teknik- och entreprenörsskolan, verkar för att öka intresset för teknik bland barn och unga i åldrarna 6 till 19 år. Det långsiktiga målet är att fler ungdomar, särskilt tjejer, ska söka tekniska och naturvetenskapliga utbildningar. För att nå målet erbjuder man fritidsverksamhet, skolklassbesök och annat stöd till skolan samt pedagogfortbildningar. Aktiviteterna har en praktisk inriktning där konstruerandet leder till alster som låter, lyser eller rör sig. Digitala lärmetoder kommer också in som en naturlig del av verksamheten. KomTek är ett nationellt koncept med verksamheter i kommunal regi på flera platser i Sverige. Nätverket fyller en viktig funktion för kunskaps- och erfarenhetsutbyte.
För mer information: http://www.jarfalla.se/komtek http://www.komtek.se

Arbetsuppgifter

Att tillsammans med övriga kollegor bedriva alla förekommande aktiviteter inom enhetens verksamhetsområden. Arbetet omfattar planering, genomförande och utvärdering av pedagogisk verksamhet, enskilt eller tillsammans med medarbetarna på enheten. Till arbetsuppgifterna hör också att driva verksamheten framåt för att även fortsättningsvis vara relevant för målgruppen. Tjänsten omfattar också viss administration som t.ex. anmälningar och utskick.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare för tidiga skolår alternativt förskola med för KomTek passande inriktning. Du har också ett praktiskt handlag, verktygs- och maskinkunskap samt materialkännedom. Fokus kan också ligga på kunskaper inom programmering, IT, robotik eller entreprenörskap anpassat för målgruppen.
KomTek i Järfälla är en liten verksamhet så samarbetsförmåga och flexibilitet värderas särskilt. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och är uthållig för att kunna ta aktiviteter i mål. Arbetet innebär kontakt med barn och deras föräldrar så att vara serviceinriktad är en viktig egenskap. Provanställning kan bli aktuellt.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A959537

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Tjänsten inkluderar kvällsarbete.

Övrigt

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Generell information
Sista ansökningsdag
2020-07-06
Arbetsplats
Stockholms län
Kommun
Järfälla
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontaktpersoner
Roger Viklund
08-58028360 komtek@jarfalla.se
Peter Wiklund
Teknikpedagog 08-580 283 60

Fackliga företrädare
Lena Wallin
Lärarnas Riksförbund lena.wallin@jarfalla.se
Jonas Persson
LF jonas.persson@jarfalla.se

Teknikpedagog till KomTek Järfälla

Ansök nu

Dela detta jobb