pedagogjobb.se

Teacher, Wood / Metal

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Internationella Engelska Skolan Södertälje är en grundskola för årskurserna 4-9 med 560 elever och 56 medarbetare.Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda.  IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden.

 Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd i årskurserna 4-9. Vi ser att du har en gedigen erfarenhet inom ämnesområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Vi söker nu, med start efter sportlovet, en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd i årskurserna 4-9 .Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten.

Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska

Vår skola är en grundskola för årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men kunskaper i engelska är ett krav. Vi ser fram emot din ansökan och ber dig även att bifoga din lärarlegitimation. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen.Intervjuer sker löpande.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Häradsvägen 10

15248  Södertälje

Arbetsgivaren

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Wood / Metal

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB