pedagogjobb.se

Teacher, Textiles

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

IESTyresö söker nu lärare i textilslöjd till höstterminen.

Skolan ligger endast 15 minuter från Gullmarsplan och hyser idag ca 940 elever i år 4-9.

Vi lägger stor vikt vid en nära föräldrakontakt och ser det som en av byggklossarna för att eleverna ska utvecklas och lära sig på bästa sätt. Vi har regelbunden mentorkontakt med hemmet en gång i månaden. 

Vill du vara med och hjälpa våra elever att nå sina kunskapsmål och samtidigt ge dom möjligheterna att växa och utvecklas. Då vill vi gärna träffa dig för en intervju.

Vi söker dig som:

Trivs med att arbeta i en mångkulturell miljö där vi värdesätter ömsesidig respekt. Trivs med att jobba både enskilt och med andraSätter barnen i fokus

Tjänsten kommer vara på 100 %.  Arbetet kommer utföras i nära samarbete med den andra textilslöjdläraren på plats men vi ser att du har en god förmåga till att planera själv och arbeta på egen hand. Det är viktigt att du är bra på att ta initiativ och vågar gå in för att stödja upp om du ser att det behövs.

Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från detta. I vår rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid, och ta hänsyn till, personlig lämplighet. Denna tjänst kräver uppvisande av ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi kommer att hålla intervjuer fortlöpande.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Textiles

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB