pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

About this vacancy

Nu söker vi en legitimerad lärare i Svenska/ SVA som huvudsakligen kommer att arbeta med nyanlända elever.

Den svensklärare som vi söker brinner för sitt ämne, har bra ordning i sitt klassrum och ett genuint intresse för elevernas välmående. Du kommer att samarbeta med kollegorna i ditt ämneslag för att planera inspirerande lektioner samt se till att den lokala arbetsplanen för svenska utvecklas. Utöver ämneslaget ingår du också i ett arbetslag där ni håller koll på elevernas akademiska utveckling och allmänna välmående. I arbetsrollen ingår även mentorskap för en klass som du delar med en kollega.

För att lyckas med undervisningen på IES Skärholmen  är det viktigt att förstå elevers olika bakgrund och förutsättningar samt ha förmåga att anpassa sig. På ett akademisk sätt prioriterar vi ett strukturerat och välplanerat undervisning baserat på forskningsinformerade metoder för effektiv hantering av kognitiv belastning och etablering av en grundläggande kunskapsbas.

När det gäller elevhälsan tror vi starkt på att våra elever frodas och trivs när vi ger dem rätt förutsättningar.

För oss är det även viktigt att eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Som en del av IES-familjen är vi en tvåspråkig skola och rekryterar passionerad och mycket kompetent personal från såväl Sverige som utomlands. 

Är du en kompetent och entusiastisk lagspelare som gillar en utmaning och möjligheten att arbeta i en stimulerande miljö är du varmt välkommen .

Intervjuer sker löpande så registrera  din ansökan så snart som möjligt på vår ansökningsportal IES Careers.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB