pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language

About this vacancy

 

Vi söker lärare i Svenska som andraspråk  (Årslurs 4-5)

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap och ditt intresse för det svenska språket? 

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och  engelska. I ämnet svenska bedrivs undervisningen bara på svenska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa lärmiljön för våra elever. 

För att lyckas hos oss tror vi att du är:

  • Passionerad i ämnet svenska: Du vill inspirera dina elever till att älska svenska lika mycket som du gör.

  • Engagerad för att undervisa och lära: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin potential. Lektionerna är lärarledda och läraren är ledaren i klassrummet.

  • Positiv och initiativrik: Du är intresserad av att vara med och utveckla vår nya skola. Vi har fina utvärderingar från föräldrar, elever och personal men vi är fortfarande en ny skola i förändring. En positiv och nyfiken attityd är viktigt för att lyckas med detta.

  • Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. 

Välkommen med din ansökan ! Registrear den på IES Careers!

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish, Swedish as Second Language

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB