pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan Hässleholm söker en dynamisk och entusiastisk lärare i SVA på heltid med tillträde i augusti 2022. Vi söker en behörig lärare i SVA för undervisning i åk 4-9. Mentorskap för elever ingår i tjänsten.

Vi söker Dig som är legitimerad lärare i SVA, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Internationell erfarenhet och goda kunskaper i det engelska språket är meriterande eftersom engelska är arbetsspråket på skolan. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Internationella Engelska Skolan Hässleholm är en skola för årskurserna 4-9 med 400 elever och 40 medarbetare. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB