pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Swedish as Second Language

Ansök nu

Teacher, Swedish as Second Language

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Behörig Sva-lärare

Internationella Engelska skolan i Hässleholm söker dig som är utbildad Sva-lärare och som tillsammans med övriga pedagoger, kan stötta och inspirera våra elever att nå sin fulla potential under sina skolår hos oss.

Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke och det innebär bland annat ett tätt samarbete med flera olika lärare, och stort engagemang med flera olika individuella elever. Våra lektioner bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämnet. Självklart följer vi den svenska läroplanen.

Mentorskap kommer vara en del av arbetsuppgifterna och du kommer att tillhöra två arbetslag. Dels ett årsarbetslag (Year Team), som leds av Head of Year, dels ämnesarbetslag, Swedish/Sva Department, som leds av Head of Swedish/Sva.  Förutom det, kommer du även att tillhöra ett nätverk av Sva- och svensklärare från våra andra 37 IES-skolor i Sverige, för att utbyta erfarenheter och utveckla verksamheten i våra skolor. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, varför du behöver vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa en god lärmiljö i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. Även om företagsspråket är engelska, talar du svenska med de flesta elever. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft. 

Tjänsten är på 100%, med tillträde augusti 2020. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

IES Hässleholm tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och tough love. För mer information om vår skola besök http//engelska.se/falun

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonsplatser. Vänligen respektera detta. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta rektor Truls Katzler,  truls.katzler.hassleholm@engelska.se

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Maila din ansökan till truls.katzler.hassleholm@engelska.se. Märk din ansökan "Sva-lärare”.

Välkommen in med din ansökan!

Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish as Second Language

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB