pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Swedish , Ages 13 - 15

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Teacher, Swedish , Ages 13 - 15

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan Eskilstuna söker nu en legitimerad lärare i svenska för elever i årskurs 7-9. Tjänsten är ett vikariat från oktober till december 2022.

Du bör vara en erfaren lärare och ha goda ämneskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet att leda ett arbetslag och att du har förmågan att utveckla det svenska ämnet.  Din egen undervisning som lärare sker på svenska, men kollegor emellan talar vi engelska/svenska. Det gör att du bör behärska båda språken flytande, både i tal och skrift.

KompetenskravDu har examen från lärarutbildning samt lärarlegitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.

Personliga kvalifikationerDu är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish , Ages 13 - 15

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB