pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Swedish , Ages 11 - 14

Ort
Utgår

2021-12-03

Ansök nu

Teacher, Swedish , Ages 11 - 14

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

About this vacancy

Lärare i Svenska till Internationella Engelska Skolan i Sundbyberg 

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap och ditt intresse för det svenska språket? Är du engagerad och vill vara med och utveckla vår nya skola i Sundbyberg?

IES Sundbyberg startade i augusti 2018 och växer och utvecklas för varje läsår med nya elever och lärare. Inför skolstarten i augusti 2021 kommer vi att ha totalt 864 elever i årskurs 4-9. Vi är en skola med en tydlig struktur som möjliggör för lärare att fokusera på att undervisa och där eleverna vet vad som förväntas av dem. Vår värdegrund utgår från att vi tror på elevernas förmåga och potential och vi sätter lärande och kunskap i första rummet. Eleverna lär sig att ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och skolans miljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

I takt med att skolan utvecklas söker vi också ny personal och lärare. Vi har under våra 3 första skolår fått mycket fina utvärderingar i undersökningar som föräldrar, elever och personal svarat på. Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. I ämnet svenska bedrivs undervisningen bara på svenska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa lärmiljön för våra elever. 

För att lyckas hos oss tror vi att du är:

  • Passionerad i ämnet svenska: Du vill inspirera dina elever till att älska svenska lika mycket som du gör.

  • Engagerad för att undervisa och lära: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin potential. Lektionerna är lärarledda och läraren är ledaren i klassrummet.

  • Positiv och initiativrik: Du är intresserad av att vara med och utveckla vår nya skola. Vi har fina utvärderingar från föräldrar, elever och personal men vi är fortfarande en ny skola i förändring. En positiv och nyfiken attityd är viktigt för att lyckas med detta.

  • Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. 

Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 43 skolor och cirka 28 000 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt och med bibehållen kvalitet sedan 1993.

För mer information om vår skola, vänligen se www.sundbyberg.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till recruitment.sundbyberg@engelska.se. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Svensk lärare"

 

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish , Ages 11 - 14

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB