pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Swedish , Ages 10 - 12

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Teacher, Swedish , Ages 10 - 12

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

About this vacancy

Är du vår nya svensklärare (åk 4) på Internationella Engelska Skolan i Årsta?

Det är mycket möjligt, framför allt om du gillar att arbeta tillsammans med andra för att nå högt ställda mål. Du brinner för ditt ämne. Du tror på litteraturens möjligheter, på grammatikens skönhet och text och tal som kommunikativa nyckelkompetenser för dagens elever.

Du lockas av tanken att arbeta i ett ungt, nytänkande kollegium med tydlig internationell profil, där mer än hälften av lärarna kommer från utlandet. Du vill sätta din prägel och vara med och forma en modern utbildningsorganisation – och det gör du med din entusiasm och ditt yrkeskunnande.

Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan.

Om du känner igen dig är IES Årsta en skola som passar dig. Vi är en relativt nyöppnad skola, centralt placerad i Årsta nära Gullmarsplan och Stockholms innerstad med goda kommunikationer i form av buss, tunnelbana och pendeltåg. Internationella Engelska Skolan i Årsta öppnade i augusti 2017. Vi är en 4-9 skola med totalt ca 760 elever. Vi undervisar helt utifrån den Svenska kursplanen LGR11.

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. Så gillar du kvalitetsfokus och en skolorganisation där man på riktigt vill lösa problem som uppkommer, då kan Internationella Engelska Skolan Årsta passa som hand i handske.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och skicka in din ansökan om du tror att du kan passa. Bifoga lärarlegitimation (alt. examensbevis). Vi bokar gärna in tid för intervju i syfte att presentera oss och skolan närmare och för att få möjlighet att få lära känna dig som lärare.

Denna tjänst är ett tidsbegränsat kontrakt för ersättning av föräldraledighet.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish , Ages 10 - 12

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB