pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Swedish, Ages 10 - 11

Ort
Utgår

2020-11-25

Ansök nu

Teacher, Swedish, Ages 10 - 11

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Om jobbet - Svenska (åk 4 och 5)

IES Liljeholmen är en skola för årskurserna 4-9 med 930 elever och 85 medarbetare. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. 

Tjänsten som grundskollärare i svenska på IES Liljeholmen innebär att planera, genomföra och utvärdera undervisning i svenska tillsammans med både elever och kollegor. Du kommer att samverka med ämneskollegor, skolans stödfunktioner, elevråd och mentorskollegor. I tjänsten ingår att vara mentor för en grupp om ca 16 elever. 

Du kommer att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en verksamhet där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska så därför ser vi gärna att du kan förstå och göra dig förstådd på engelska. Hos oss kommer du som ämneslärare att ingå i ett team med både svenska och internationella lärare. 

Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera. Vi förutsätter att du har goda kunskaper rörande svensk läroplan och ytterligare aktuella styrdokument. 

Vi ber dig bifoga lärarlegitimation till din ansökan. 

Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. 

Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish, Ages 10 - 11

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB