pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Swedish

Ort
Utgår

2020-07-17

Ansök nu

Teacher, Swedish

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vi söker en lärare i Svenska, till vår skola i Kista

Arbetsplatsbeskrivning

Allt fler elever söker sig till Internationella Engelska Skolan Kista. Till hösten väntas vi ha så mycket som över 900 elever i årskurs 4-9. Vi växer hela tiden och det vill vi även fortsätta att göra. Just nu befinner vi oss i en spännande förändringsfas som ger dig som lärare chansen att vara med och påverka elevernas skolgång på ett sätt som tidigare inte har varit möjligt. Vill du vara med oss på resan?

Att vara en del av IES innebär att du dagligen får ta del av en internationell miljö - på riktigt. Vi har både lärare och elever från alla världens hörn. Vår målsättning är att vara det självklara valet när det kommer till skola, både för personal, vårdnadshavare och barn. Här möts du dagligen av drivna och engagerade medarbetare som tillsammans verkar för att vi ska fortsätta att leverera höga akademiska resultat. För oss är samarbete A och O.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är behörig lärare i svenska för undervisning i årskurs 4-9. Du bör vara positiv och samarbetsvillig och beredd på att ingå i ett internationellt team. I tjänsten ingår också delat mentorskap för en klass.  Din egen undervisning som lärare sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Kompetenskrav

Vi vill att du har examen från lärarutbildning och lärarlegitimation eller motsvarande utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.

Personliga kvalifikationer

Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB