pedagogjobb.se

Teacher, Swedish

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Söker vi en svensk lärare till årskurs 6-8. 

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Sundbyberg?

IES Sundbyberg startade i augusti 2018 i Sundbyberg för årskurs 4-5 och kommer under nästa läsår att expandera med ytterligare klasser i 7an och 6an. Nu söker vi en behörig lärare i svenska heltid med start Aug 2020

Internationella Engelska Skolan Sundbyberg kommer att vara en skola för årskurserna 4-9 med ca 500 elever och 40 medarbetare när skolan är fullt utbyggd. Vi är stolta över vår personal och vår metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Vi är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Vi verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa utbildnings möjligheten för våra elever.

För att lyckas hos oss tror vi att du är:

- Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. Vissa elever har eventuellt inte svenska (eller engelska) som modersmål och du kommer därför att behöva anpassa din undervisning för att kunna möta varje elevs individuella behov.
- Passionerad för ditt ämne: Du vill inspirera dina elever till att älska ämnet lika mycket som du gör.
- Entusiastisk för att undervisa och lära: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin potential.
- Flexibel: Du är villig att anta nya utmaningar och har ett öppet sinne för att tillsammans med andra skapa en ny skola.

Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 34 skolor och cirka 24 000 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt och med bibehållen kvalitet sedan 1993.

För mer information om vår skola, vänligen se www.sundbyberg.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till recruitment.sundbyberg@engelska.se Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Svensk lärare".

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Swedish

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB