pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Special Education, Social Studies, Swedish

Ort
Utgår

2022-08-03

Ansök nu

Teacher, Special Education, Social Studies, Swedish

About this vacancy

Speciallärare/Stödlärare IEST 

(stödlärare om inte utbildning till speciallärare innehas)

För tjänsten som stödlärare/speciallärare med fokus på svenska och SO ser vi att den rätta kandidaten innehar lärarlegitimation som ger behörighet att undervisa i något av dessa ämnen. Behörighet i flera ämnen är meriterande. 

Uppdraget innebär undervisning, utredning och visst dokumentationsarbete, samt att delta i utvecklingsarbetet med vårt Diversity support team, i vilket du också kommer att ingå. 

Du kommer att ansvara för stödundervisningen i våra BiSu-grupper,  smågrupper av elever som valt att läsa extra svenska och engelska istället för moderna språk. Detta genom att samordna undervisningsmaterial och även undervisa i grupperna, främst i svenska. Utöver det kommer du att fungera som ett stöd i klasser där extra hjälp behövs, med fokus på svenska och SO. 

Erfarenhet av arbete med elever med språkstörning är särskilt meriterande för den aktuella tjänsten. 

I dokumentationsdelen av arbetet ingår att genomföra och dokumentera pedagogiska utredningar, samt upprätta, utvärdera och uppdatera extra anpassningar för elever i samband med detta, med särskilt ansvar för årskurs nio. 

För denna tjänst behöver du vara mycket bra på att kommunicera med lärare, elever och föräldrar. Att kunna skapa tillitsfulla relationer i sårbara lärandesituationer, där både elever och lärare kämpar, är det som lägger grunden för att lyckas väl med detta uppdrag. 

(Ferietjänst, 100 procent)

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Special Education, Social Studies, Swedish

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB