pedagogjobb.se

Teacher, Special Education , Ages 13 - 16

About this vacancy

Lärarassistent till Internationella Engelska Skolan i Lund i åk 7-9

Internationella Engelska Skolan Lund är en åk 4-9 skola med 730 elever och 80 medarbetare. Vi söker nu en engagerad och drivande lärarassistent primärt för årskurserna 7-9. 

Du tror på att varje elev kan och har möjlighet att nå sin fulla potential och du har ett naturligt intresse för de sociala sammanhang elever befinner sig i. Du delar IES värderingar och etos och tycker att en säker och trygg skolmiljö är grunden för lärande. Som person är du självständig men tycker om att samarbeta med andra mot gemensamma mål. Du är en sann pedagog som har lätt för att kommunicera med elever och lärare och att bygga broar däremellan. Känner du att det här är du? I så fall är du välkommen att söka till vår skola i Lund.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att höra till ett specialpedagogiskt team på IES där dina närmaste samarbetspartners är en lärare, en speciallärare och en annan lärarassistent. 

Som lärarassistent vid IES kommer du att primärt arbeta i vår Learning Studio. Dit kommer elever som behöver stöd i sin undervisning av en eller annan orsak. Det kan vara tillfälliga behov eller mer varaktiga behov. Du ansvarar inte för innehållet i undervisningen, men du är bra på att kontakta lärare och sedan assistera eleven i sitt lärande då elever befinner sig i vår Learning studio. 

Du är även väl insatt i hur elever med NPF fungerar och hur deras behov kan se ut, och du är också väl insatt i hur man bemöter elever med psykiskt ohälsa. Ditt bemötande med eleverna är lågaffektivt. Visst administrativt arbete ingår även, och du kan väl uttrycka dig även skriftligt i både svenska och engelska. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som talar både svenska och engelska flytande, och har en lärarassistent utbildning eller motsvarande kompetenser och erfarenheter. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet för uppdraget.  

Tjänsten riktar sig till elever i årskurs 7-9. Tillsättning efter överenskommelse.

Om IES

Vi är en skola med en tydlig struktur som möjliggör för lärare att fokusera på att undervisa och där eleverna vet vad som förväntas av dem. Vår värdegrund utgår från att vi tror på elevernas förmåga och potential och vi sätter lärande och kunskap i första rummet. Eleverna lär sig att ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och skolans miljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. I ämnet svenska och SO bedrivs undervisningen bara på svenska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa lärmiljön för våra elever. 

Välkommen med din ansökan, vilken du sänder till jobs.lund@engelska.se. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Lärarassistent".

Tjänstgöringsgrad är 100% uppehållstjänst och vi tillämpar 6 månaders provanställning. För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret som avser arbete i skola och förskola.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Special Education , Ages 13 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB