pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Special Education, Ages 10 - 15

Ort
Utgår

2020-06-12

Ansök nu

Teacher, Special Education, Ages 10 - 15

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vi på Internationella Engelska Skolan i Länna söker nu en specialpedagog  till höstterminen 2020.

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Länna?

IES Länna öppnade i Augusti 2018 med 410 elever i årskurs 4-8. Vi har sedan dess gradvis utökat antal elever och personal och har just nu 508 elever i årskurs 4-9. På IES Länna fokuserar vi på gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra fyra grundläggande värderingar: respekt, ärlighet, hårt arbete och trygghet. Alla på skolan-- elever, personal och föräldrar--förväntas arbeta med dessa värderingar dagligen. 

Som en del av vår elevhälsa så söker vi nu specialpedagog för åk 4-9. I uppdraget ingår förutom att ge stöd i klassrummet, att genomföra kartläggningar, utredningar, uppföljningar och utvärderingar på olika nivåer samt handledning och konsultation till ledning och övriga pedagoger. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och vana av att samarbeta i arbetslag. Ett gott bemötande är också viktigt, mot såväl elever och vårdnadshavare som medarbetare. Du bör ha struktur och ordning i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du är flexibel och utåtriktad och att du vill arbeta för en fortsatt utveckling av verksamheten.

Om dig:

Du ska ha en specialpedagogisk- eller speciallärarexamen.

Som person är du drivande och strukturerad. Arbetet ställer höga krav på att du har en god analytisk och organisatorisk förmåga. Du har även mycket god samarbetsförmåga och erfarenhet av att arbeta i team. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Svenska som modersmål är ett krav för denna roll. 

Du ska även ha:

- pedagogisk kompetens om funktionsnedsättningsområden och/eller specifik fördjupning
- erfarenhet av att kommunicera och ge specialpedagogiskt stöd inom skolans verksamhet

Kollegor emellan så kommunicerar vi på engelska. Personalen förväntas dessutom att delta i möten, samt föra dokumentation och e-postkommunikation med både kollegor och studenter på engelska.Skicka in din ansökan till oss tillsammans med ett personligt brev och ditt CV till recruitment.lanna@engelska.se. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Special Education, Ages 10 - 15

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB