pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Special Education

Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Teacher, Special Education

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Om jobbet - Specialpedagog / Speciallärare




Internationella Engelska Skolan Västerås söker nu en legitimerad specialpedagog alternativt legitimerad speciallärare till vårt internationella team.

IES Västerås är en skola för årskurserna 4-9 med 760 elever och 85 medarbetare.

Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö samt att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Rollen som specialpedagog alternativt speciallärare innebär arbetsuppgifter som kartläggning, handledning och observationer av både enskilda elever och grupper. Du arbetar för utveckling av vår lärmiljö och genomför pedagogiska utredningar, utformar anpassningar och åtgärdsprogram, alternativt stöttar pedagoger i delar av detta. Du är väl insatt i gällande styrdokument, skolans kunskapssyn och värdegrundsarbete. Du har fokus på en god tillgänglig lärmiljö och ser möjligheter i att utveckla undervisningen tillsammans med pedagogerna.

Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt och arbetar aktivt för att påverka och stimulera eleverna för att stärka dem i deras arbete mot en ökad måluppfyllelse och lärande.

På IES Västerås arbetar specialpedagoger och speciallärare i ett team med att aktivt undervisa och stötta elever i behov av olika sorters stöd. Specialpedagogisk undervisning av elever ingår i tjänsten.

Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam samt olika  pedagogiska grupper som möts varje vecka för ett kollegialt lärande nära eleverna. 

Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen.



Vi ser fram emot din ansökan som skickas till apply.vasteras@engelska.se Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Lärare i Specialpedagog / Speciallärare  HT20-21"

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Special Education

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB