pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

About this vacancy

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision? Är du entusiastisk och brinner för att bygga en helt ny IES-skola från grunden?

Vi söker nu en speciallärare och en specialpedagog till vår nya skola i Upplands Väsby.

Internationella Engelska Skolan Upplands Väsby öppnades i Augusti 2020. Vi startade upp denna skola med 16 klasser i åk F-7 för att sedan utvecklas vidare till en F-9 skola. Vi har idag elever från F-8 fördelat på 18 klasser. 

IES i Upplands Väsby är en internationell skola på riktigt. Vi har en fantastisk mix av personal från hela världen tillsammans med personal från Sverige vilket leder till ökad kvalitet på utbildningen. Att få vara med och starta upp en ny skola innebär att man får vara med och bygga upp en skola från grunden. Detta innebär också att man måste vara flexibel och beredd på att jobba inom olika områden, vara lyhörd, positiv och en lagspelare. Du kommer att ingå i ett team med speciallärare, specialpedagog samt SVA-lärare.

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan.

Skriv ett personligt brev, bifoga CV och ansöka idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Logga

Teacher, Special Education

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb